Nyår igen

Då har det blivit nyårsafton igen! Klockan är nu 20.00 och då sitter man här och väntar på att smällandet ska börja. Jag har varit ute med hundarna och katten får inte gå ut så vi är redo, men fy vad jag tycker illa om detta smällande. Det leder till så mycket tråkigheter med våra älskade djur och hur kul är det när man skadar andra levande runt om kring sig? Nu har jag den turen att ha 2 hundar som inte bryr sig så mycket men ändå så ser jag hur de blir lite oroliga och tittar undrande på mig och funderar på vad som händer runt omkring dem. En annan effekt av allt detta firande med rakter och smällare är att vi med djur blir ensamna kvar och får sitta själva på nyråsafton. Helt ärligt så vill även mina vänner smälla av rakteter och detta blir ju att jag väljer att stå utanför och sitta ensammen med mina djur som aldrig skulle svika mig och lämna mig. Jag kan inte lämna dem och svika dem så här sitter jag och skriver i min blogg istället för att va ute och roa mig.
 
När nu detta år tar slut och ett nytt står för dörren med helt nya kapitel som ska skrivas och fyllas, då är det dags att tänka igenom vad man ska fylla dem med. Jag vet att nyårslöften är svåra att hålla men trots allt måste man försöka att fylla dessa nya kapitel med nya bättre saker för sig själv och kanske för andra. Ett av mina löften kommer att bli att sluta tänka på andra innan mig själv, jag har märkt att detta inte lönar sig och att det finns ingen annan som släpper saker och rycker ut för att hjälpa mig när det behövs så det kommer jag försöka minska på. Jag måste även ta upp min träning igen och så har vi ju pluggandet som jag hoppas kan bli bra så jag kommer in på den utbildningen jag vill och får ett jobb innan jag går i pension......
 
Där va de.....mina löften för detta nyår! Och nu väntar vi på smällandet så vi kan lägga oss och sova sen och påbörja det första kapitlet på det nya året. 
 
Gott nytt år och God natt



RSS 2.0