Livets orättvisa sida

Jaha, då har det drabbat igen då........cancern! 
Usch som jag hatar cancer! Jävla fucking sjukdom som leder till så myckte lidande och så mycket sorg för så många människor. Mamma dog i förtid pga av denna jävla sjukdom och nu en av mina bästa vänner som blev frisk ifrån den men nu fått veta att hela kroppen är full av metastaser och att det är ett mörkt läge, FYYYY FAAN!
Mammas cancer var inte behandlingsbar utan det blev så att säga palliativ behandling för att hålla tillbaka cancern så länge som möjligt och det gick i 3 år sen .......... jag är trots allt tacksam för att mamma fick 3 relativt bra år och att slutet gick fort och att hon inte behövde ligga och lida länge. Jag hoppas det samma nu. Hoppas att livet ska bli så bra som möjligt så länge som möjligt för honom och att om det är slut och inte finns något att göra, då hoppas jag för honoms skull att han slipper lida och att han får lämna denna värld rik på fina minnen och kärlek och gå över till andra sidan utan plågor.
 
Älskar dig kära vän och sorgen är total och igen kommer livet att ta en vändning som man inte vill.
 
 
Mer problem och elände är att vänta då min lilla Asta har problem med sin mage och nu måste jag ta tag i det och gå till veterinären och få en utredning på den. Nu i natt hade hon så ont igen och kräktes igen. Sen igen blir det bättre och hon mår nu bra men nu känner jag att det är färdigt med detta och jag får ta en röntgen så jag får veta  om det är något som stör i magen eller tarmen. Det blir måndagsprojektet. Tisdag åker jag med pappa till jönköping och undersöker hans ögon för att förhoppningsvis få igenom en starr operation så han kan se något bättre. Onsdag blir det tandläkaren för undersökning innan det blir åtgärd för min trasiga tand som orsakade inflammation i hela käken. Jag har bestämt mig för att dra ut tandjäveln då den sitter så långt bak och är en mycket mindre kostnad än att rotfylla den som är det andra alternativet. Sen blir det flytt också då min dotter med sin familj ska flytta till ny lägenhet och lite närmare mig :-). Detta har gjort att jag tagit semester i en vecka nu så jag har lite ledigt och kan hinna med allt.
 
 
 
Nähä iag är det lördag och hockeyn är nu i full gång så idag blir det hockey och stickning som gäller. Tända ljus och så lite vin till kvällen. Tankarna far genom huvudet och oron för min vän och min hund finns där hela tiden och jag kommer idag att tända ett ljus för min vän och som vanligt ett för min mamma.
 
Ha en trevlig helg nu alla och tänk på att livet snabbt kan förändras så ta vara på dagen och njut.



RSS 2.0