Fler beslut fattade och det känns bra :-)

Jaha då har jag fattat beslutet att inte alls läsa fler kurser till undersköterska och vården. Jag vill ju inte jobba där längre och undrar ju då varför jag i hela friden sökte kurserna överhuvud taget? Ja man är väl lite galen och vet inte riktigt vad man håller på med. Det känns otroligt skönt att skippa detta och jag skickade dessutom ett meddelande till min handledare på skolan att jag vill börja redovisningen tidigare. Det är ju adminsitrativt och kanske då med redovisning jag vill jobba. JÖSSES vad skönt det känns att gjort detta......idag ska jag bara sitta och sticka och inte göra något mer alls så det så....:-) 
 
Jag har nu börjat träna igen på gymmet och snacka om träningsvärk,,,,,aj aj men det ska kännas att man gjort något. Det har tagit ganska tätt i musklerna så nu kan jag inte åka dit den här veckan då jag går igång på jobb i morgon och träningen får vänta till nästa vecka så musklerna får vila och sluta göra ont. Men igång är jag !
 
Nu kör vi på mot nya tider och nya möjligheter, det har kommit ut en hel del jobb så nu skriver vi om det personliga brevet och söker lite jobb igen. Det är skönt att äntligen fattat beslut och ett stort klippblock har lämnat axlarna. Nu ut med hundarna i vintern som återvänt och promenera lite. 
 
 



RSS 2.0