Äntligen lite tid över

Äntligen är veckan över där tid inte räckte till och där jag i gentligen skulle behövt ha 36 timmar per dygn. Möten, ögonoperation på pappa, begravning och konsert och naturligtvis lite jobb där i mellan också. Jag kände igår att jag var ganska urlakad när jag sovit ett par timmar för att vända tillbaka dygnet igen. Nu ser jag fram emot en veckas ledighet där jag inte har alltför mycket inbokat men självklart har det dykt upp lite här och där. Däckbyte idag och imorgon blir det handla med pappa och sen ska jag träffa en ny bekanskap som jag lyckats få tag i på Go friendly, jag hoppas det ska klicka och att en ny vän gör intåg i mitt liv. Torsdag blir ett besök till vårdcentralen med pappa och fredag är det dags för tandläkaren och dra ut en tand. Jaha, när jag ser det så här blev det visst ganska mycket inbokat nu med men det är sådana saker jag inte kan göra så mycket åt. Men men lite strötid finns varje dag i alla fall och det känns helt underbart.
 
Jag har ju en längre tid känt att jag inte hinner läsa längre och det är en stor sorg i mitt liv då läsningen ger inspiration till mitt eget skrivande. Nu har jag löst detta problem med att regga mig på BookBeat gratis en månad och lyssnar på böcker när jag går med hundarna eller sitter i bilen. Ska se hur det funkar och känns. Just nu och än så länge känns det helt ok faktiskt. Har hitta Agneta Sjödins bok Drömdagboken och börjat lyssna på den och jösses vad den tog tag i mig. Visserligen jobbar jag inte med TV men Helana som huvudpersonen heter hennes känslor och tankar kunde verkligen varit mina egna kan jag säga. Mycket bra bok! Tack för den Agneta Sjödin som växt fram till en av mina förebilder det senaste året. Hon jobbar häcken av sig och har ändå tid att sprida kärlek och härliga klipp på sociala medier om sitt liv och sina jobb. Verkligen härlig människa.
 
Nu är klockan halv 10 och jag har redan hunnit städa och tvätta och skriva av mig lite här så det känns ganska bra just nu. Snart ska jag iväg och få på vinterdäcken på bilen så det blir gjort också och medan jag ändå är på plats i verkstaden tvättar jag av lilla Fabbe också så slipper jag ha det över mig. Efter det blir det hem och lunch och ut med vovvar och återigen lyssna lite på Drömdagboken under promenaden. Känns som en toppendag idag trots allt.
Här är en bild på hur min bil ser ut (detta är inte min fabbe utan en bild från nätet) fin va :-)
 



RSS 2.0