Nytt jobb och snart vår, eller ??

Jaaa, den 1:a mars började jag min nya anställning, på vårdboende och inte i administration men i alla fall, jag slipper ränna omkring ute och stressa i hemtjänsten. Härligt att tjäna lite pengar igen och känna att jag inte behöver vända på varenda krona för att få det att gå ihop. Nu ska jag köpa min fotölj och slänga den nedsuttna och slitna jag har :-) så härligt. Dessutom får jag tillbaka så mycket på skatten så jag kan köpa nya brillor, hur jäkla härligt som helst. Hundarna ska även få sig en genomgång av tänder och vaccinationer hos veterinären. Så himla  befriande att känna att ekonomin går ihop igen. 
 
Det som nu fattas är att våren ska komma. Den lyser med sin frånvaro och det snöar och är ganska kallt fortfarande. Metrologerna säger att den kommer vara minst 2 veckor senare än vanligt och det är den verkligen. Förra året så här dags hade jag planterat påskliljor och penseer för flera veckor sedan. Men men man kan inte stressa moder natur. det är bara och vänta och gilla läget.
 
Idag har jag träffat 3 av mina gamla arbetskamrater och pratat bort ett par timmar under en lunch. Härliga människor och kul att träffas och hålla kontakten fast vi alla har slutat och gått vidare. Nu ska jag bara slappa resten av dagen och sluta dagen med att umgås med mina kära grannar där det serveras grönsaksoppa och nybakat bröd och säkert ett glas vin till :-)



RSS 2.0